Minden test más és más. Minden szervezet más-más mennyiségben kívánja a makro-, és mikrotápanyagokat. Nem mindegy az sem, hogy miből mennyit eszel, illetve a tápanyagok milyen arányban szívódnak fel a szervezetedben. Ahhoz, hogy hatékonyan tudjon a tested működni, azt kell bevinned, amire szüksége van. Értékes tápanyagokat, rostokat, minőségi szénhidrátokat, vitaminokat és így tovább. 😀 

 

Lehet a célod egy egészséges életvitel, a fogyás, az izomzatod formálása, hormonpanaszok megszüntetése vagy eligazodás az ételintolerancia útvesztőjében, kizárólag az egyénre szabott módszer a hatékony. Letölthetsz te csomó féle diétát és étrendet az internetről, ha az anyagcseréd mást kíván, nem lesz változás. Nem vagyunk egyformák, ezért kell egy olyan étrendet követned, ami a TE testednek jó. Ami feltölt energiával, amivel megszűnnek a panaszaid és amitől sokkal jobban érzed majd magad mint testileg, mint lelkileg. Én hiszek abban, hogy egy életmódváltás eredményessége nem csak a táplálkozáson múlik, hanem a hozzáállásodon is, no meg persze a sportolásodon. 70-30% rémlett eddig ugye? 70 a kaja. Én ezt annyiban másképp látom, hogy 60% a táplálkozás, 35% a sport és 15% a gondolkodásmód. Ha szemfüles vagy észre vetted, hogy ez kereken 110%. Nem, nem számoltam el magam. Csak akkor fogsz eredményt elérni, ha kitörsz a komfortzónádból és minden nap erőn felül teljesítesz. Mind a sportban, a táplálkozásban és az ehhez való hozzáállásoddal.  És ennek a 15%-nak van a legnagyobb jelentősége. Ha nincs elég motiváció mögötted, akkor nem fogsz neki semminek. 

 

Ahhoz, hogy megfelelő képet tudjak rólad kialakítani, a következő információkat kell megtudnom rólad:

 • Anyagcseretípusod (fehérje, szénhidrát, kevert)
 • Hormontípusod (petefészek, agyalapi, mellékvese, pajzsmirigy)
 • Testalkattípus (endomorf, mezomorf, ektomorf)
 • 1 éven belüli teljes vérképed
 • 2-3 hetes jelenlegi étrended (mit, mennyit, milyen márkát, érzések az étkezés előtt és után)
 • Személyiségtípusod (a közös hang megtalálása miatt)
 • Nemed, korod, testzsírszázalékod, napi kalóriaigény, mikro-makrotápanyag elosztás, ételintolerancia, hormonális megbetegedések, érzékenységek és így tovább…

 

A közös munka kezdetén rengeteg mindent át kell rágnunk és tartanunk kell folyamatosan a kapcsolatot. Havonta 1 alkalommal ellenőrizzük a változásokat. Bekerülsz egy zárt közösségbe, ahol tudok nektek recepteket írni, ahol motiváljuk egymást és ahol segítem a folyamatos fejlődéseteket. Én hiszek a közösség erejében és amibe csatlakozol, az garancia lesz a sikerre. Akkor nézzük a piszkos anyagiakat. 🙂 

 

Személyre szabott program: 50.000 Ft- 65.000 Ft 

 • Étrend ajánlás (1 hetes mintaétrend, receptötletek) 
 • Részletes kérdőívek kitöltése, személyes felmérés lehetősége a gyulai irodában, személyes megkeresés esetében közös vásárlás.
 • Folyamatos kiemelt figyelem 8 héten keresztül
 • Segéd-, és tananyagok az életmódváltáshoz
 • Alaktípusodnak megfelelő edzésterv (otthoni, edzőtermi, eszközös, futó,…)
 • Élő edzések
 • Táplálékkiegészítő tervezés
 • Klubtagság
 • Kapcsolattartás: 2 alkalommal telefonon (elején és végén), a többi alkalommal e-mail-ben. 
 • JELENTKEZÉS KIZÁRÓLAG AZ ELŐRE MEGHIRDETETT IDŐPONTOKBAN: palkonoemi.works@gmail.com

Jelentkezési határidő: NINCS, folyamatosan jelentkezhetsz. Jelentkezési sorrendben kezdjük a munkát. Elsőbbség van felár ellenében. Ez + 30.000 Ft. A program indulása 2019. április 1.

Ettől az időponttól vállalok új vendégeket. Egyszerre néhány fővel dolgozok, hogy minél jobban tudjak rájuk figyelni. Nincsenek rejtett költségek. Ennyibe kerül a program, amiben megtanulsz a tested igényei szerint gondolkodni, étkezni és edzeni. Csak akkor jelentkezz, ha végig csinálod! Az én szavam szent! Ha gyártod a kifogásokat és nem tudok haladni veled, akkor elállok az együttműködéstől. Feleslegesen senkire nem pazarlom az időm… Ha készen állsz, dobj egy emailt, kezd el írni az étrended és menj el vérvételre. Utána tárgyalunk. A számlát a fizetésről elektronikus formában kapod a teljesítést követően.

FONTOS!!! Akinek a célja a fogyás és NINCSEN semmilyen hormonális problémája, ételintoleranciája, rendellenes működése, mozgásszervi megbetegedése, annak a program 50.000 Ft-ba kerül. Akinek pedig van, annak 65.000 Ft-ba. Részletfizetés esetén az utolsó részlettől indul a program.

Amennyiben felkészültél a nagy változásra, dobj egy e-mailt a palkonoemi.works@gmail.com címre és kezdjük a munkát. 🙂

Noémi

Személyre szabott étrend és edzésterv csomag a Mentor Programban