Higgyünk-e a csodaszereknek? Vagy csak a gyógyszerekben nem hiszel? Vagy csak egy fajta gyógyszerben, amiben csalódtál? A tömeg ereje befolyásol? Ne hagyd magad!

Rengeteg minősíthetetlen sz*r, minősíthetetlen tartalom omlik ránk nap, mint nap a TV-ből és a világhálóból egyaránt. Te döntöd el, hogy mit görgetsz tovább és minél ragadsz le, olvasod el. Nagy hatással lesz rád egy cikk, ha azt látod, hogy 300 hozzászólás van, még ha a cím nem is fogott meg. Úgy vagy vele, hogy max röhögsz rajta, hogy fikázzák a terméket. Minél jobban belemélyedsz az olvasásba és a sok eleinte hiszékeny ember kommentjeibe, hogy azon veszed észre magad, hogy már a termék weboldalán vagy. Pont ez a cél! A negatív reklám is reklám, így csak megnézed, hogy mit szeretnek vagy mit utálnak annyira az emberek. És már benne is vagy a csapdába!

Már mindenki járt így, tisztelet a kivételnek! 🙂 Nincs ezzel semmi baj, hisz mindig a saját hibáinkból tanulunk. Kell ez is az élethez. Azzal van a baj, hogy kidobunk rengeteg pénzt az ablakon olyan csodaszerekre, ami álmokat ígér. Ha tiszta fejjel gondolkodunk, akkor rájövünk, hogy hülyeség az egész, de nem vagyunk akkor abban a tudatban. Elvakított a reklám és a sok ígéret. És mivel nőből vagyunk, így, ha valaki szépeket ígér, annak hinni fogunk.

Mit tegyünk? Ha már elvakított egy termék vagy szolgáltatás, akkor nézz utána, hogy hasonló dolgok mennyibe kerülnek, így legalább megspórolsz magadnak egy kis pénzt, ha már baromságokra akarsz költeni! Ha egy picit is vacillálsz a vásárlás gomb lenyomása előtt, akkor jöjj rá arra, hogy:

– nincs olyan krém vagy kapszula, ami a melledet növeszti!
– nincs olyan csodafolyadék, amivel ülsz a kanapén csokit zabálva és nagyon gyorsan lefogysz 30 kilót!
– nincs olyan hasizomgép, amivel kockás hasad lesz, mint a reklámba a nőknek!
– és nincs olyan öv, amit ha felteszel, lefogysz!!!!

Ha ezeket észben tartod, akkor jó úton jársz! Csak akkor leszel feszes és karcsú, ha kőkeményen edzel és jól kajálsz! Ennyi! Semmi csodaszer nem kell hozzá, csak TE magad!

Ha tetszett az írásom, oszd meg vagy látogass el az oldalamra, ahol még több motiváló tartalmat találsz! 🙂 https://www.facebook.com/palkonoemi

Palkó Noémi - aerobic edző

Baráti üdvözlettel
Palkó Noémi
Aerobik edző
Iron Step vezető edző
BodyForm vezető edző
Kangoo Jumps instructor
X-Pole vezető edző

Higgyünk-e a csodaszerek-nek?

Hozzászólások lezárva