Az edzéseim saját testsúlyos gyakorlatok összessége, amit különböző hosszúságú időkeretben hajtunk végre. Az Iron Step óra eszköze a step pad, amivel egyszerre könnyíthetjük és nehezíthetjük a gyakorlatokat. Minden elemhez használjuk, így alakítjuk ki a gyakorlatokat, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy ne terheljük bokánkat és térdünket. Az IronForm egy step pad nélküli óratípus. A táncos, bokszos gyakorlatokat tarkítjuk saját testsúlyos elemekkel, szökkenésekkel és tartásokkal. Minél nehezebb gyakorlatokat kötünk össze, annál keményebb az edzés. Mindkét órán kardió és erősítő elemeket egyformán használunk, így végig izzadjuk az edzést és másnap garantált az izomláz.

Többféle időkeretet alakítunk ki, mindezt azért, hogy feszegessük testünk, elszántságunk határát. Csak akkor fejlődünk, ha magunkhoz képest mindig kicsivel többet teljesítünk. Ez nem nehéz, hiszen ezeken az órákon igyekszem minél nagyobb buli hangulatot teremteni, így el is feledkezünk arról, hogy kőkeményen végig nyomtunk 60 percet. Természetesen a hatás nem marad el.

Egy jól megválasztott étrenddel és ezekkel az óratípusokkal könnyen megvalósíthatjuk a céljainkat.

Kinek ajánlom az Iron edzéseket?

Akik szeretik a kihívásokat és már rájöttek arra, hogy csak a kardió edzésekkel nem lehet a feleslegtől megszabadulni. Minél nagyobb az izomláz, annál több energiát égetünk és vonunk el a szervezetünktől. Azok a fiatalok és felnőttek figyelmébe ajánlom, akik szeretnének súlyfeleslegüktől megszabadulni vagy csak izmosabbak lenni. Az egészséges életmód szerves része a jól megválasztott edzés, amellyel kiegyensúlyozott, boldog életet élhetünk. Akinek nagyobb súlyfeleslege van, az se ijedjen meg, hiszen minden nehezebb gyakorlatnak van egy könnyített verziója. Így akin van plusz 20-30 kg vagy ízületi fájdalmakkal küzd, vagy idősebb korosztályhoz tartozik, Ő is könnyű szerrel végig tudja edzeni az órát. Senkinek sem hagyom, hogy ne tudjon bekapcsolódni az edzésbe és ne tudja élvezni a kemény munka gyümölcsét.

Hol találsz meg?

A napi edzéseimet Gyulán tartom, az X-Fitness Mozgásstúdióban. Ide bármikor becsatlakozhatsz. Egy családias hangulatú terem, ahol rengeteg óratípus között válogathatsz. Megtalálod köztük az Iron edzéseimet is.

Továbbá szervezés alatt van a budapesti órám is, ahol IronFormot fogok tartani. Ehhez csak egy polifoam-ra lesz szükséged és kezdődhet az edzés.

Amennyiben egyik városhoz sem laksz közel, akkor szervezek oda egy edzést, hogy együtt mozoghassunk. Ez ügyben a megkereséseket a noemi.palko”kukac”gmail.com email címre várom.