Palkó Noémi vagyok, 31 éves aerobik edző, Kangoo Jumps oktató, táplálkozási tanácsadó és fotógráfus. 2008 óta foglalkozom csoportos edzésekkel. Pályafutásomat Budapesten kezdtem, majd Gyulára leköltözve saját fitness termemben folytattam. Békés megyében tartok órákat, road show-kat. Régen én is súlyfelesleggel küzdöttem, ezért kezdtem el sportolni, hogy elérjem az álom-alakom. Nagy vágyam, hogy még több emberhez eljusson az a pozitív életszemlélet, amelyet képviselek. Nem vagyok mű, a vendégeim bármikor számíthatnak rám, hiszen minden nap közösen azon dolgozunk, hogy sikeresek legyenek az edzés terén és, hogy őrülten jól érezzék magukat!

Tudom, hogy a legnagyobb probléma az étkezés, ez a sikerünk kulcsa. A kaja 70%, az edzés csak 30%. Ezért dolgozom nap, mint nap, hogy mindenki könnyedén elérje a célját és boldogabb lehessen. Természetesen ez nem csak rajtam múlik, de ha van benned elég elszántság, akkor nem engedem el a kezed és segítlek az úton. Hiszen együtt mindig könnyebb!

Éppen ezért létrehoztam egy saját életmódváltó programot, ahova bárki becsatlakozhat. Rengeteg önjelölt fitnessaktivista van a piacon, pont ezért nem akarok beállni a sorba. Amit alkottam az formabontó és kivételes! Ha te is a tagja szeretnél lenni, iratkozz fel a hírlevelemre. Ne aggódj, csak a fontos információkat kapod meg. 🙂

 

DSC06728

DSC06773-3

DSC06817