Palkó Noémi vagyok, 29 éves aerobik edző, Iron Step és IronForm vezető edző, Kangoo Jumps oktató és Rúd-Fitness vezető edző, sportszervező és táplálkozási tanácsadó. 2008 óta foglalkozom csoportos edzésekkel. Pályafutásomat Budapesten kezdtem, majd Gyulára leköltözve saját fitness termemben folytattam. Békés megyében tartok órákat, road show-kat és folyamatosan foglalkozom edzőképzéssel. A gyulai fitness termem 2011. óta szinte telt-házzal üzeme. Régen én is súlyfelesleggel küzdöttem, azért, ezért kezdtem el sportolni, hogy elérjem az álom-alakom. Nagy vágyam, hogy még több emberhez eljusson az a pozitív életszemlélet, amelyet képviselek. Nem vagyok mű, a vendégeim bármikor számíthatnak rám, hiszen minden nap közösen azon dolgozunk, hogy sikeresek legyenek az edzés terén és, hogy őrülten jól érezzék magukat!

Tudom, hogy a legnagyobb probléma az étkezés, hiszen ez a sikerünk kulcsa. A kaja 70%, az edzés csak harminc. Ezért dolgozom nap, mint nap, hogy mindenki könnyedén elérje a célját és boldogabb lehessen. Természetesen ez nem csak rajtam múlik, de ha van benned elég elszántság, akkor nem engedem el a kezed és segítlek az úton. Hiszen együtt mindig könnyebb!

Mintaétrendet és edzésterveket találtok az oldalon. Ez egy olyan segítség, amit könnyen tudsz követni és még jól is szórakozol.

Ui.: Ha bármiben elakadtál, írj, szívesen segítek, hiszen ez a dolgom, érted dolgozom, hogy elérd a céljaid!

 

DSC06728

DSC06773-3

DSC06817