Bíró Diána: Nagyon örülök , hogy megtalàltam ezt az oldalt és hogy vagy nekünk, önzetlenül segìtesz, biztatod az embereket !! Egyszerűen jò, amit csinàlsz

Lévainé Kovács Titanilla Drága Palkó Noémi: Nagyon jó, hogy itt vagy nekünk, nagyon szeretem az edzéseidet, az étrend, amit meg kapunk, tőled nagyon jó, és hatásos!!!! .Önzetlen segítő kész, ami nagyon ritka kincs manapság. Te egy nagy kincs vagy nekünk, biztatsz, erőt adsz nekünk, és ha sokszor nem értek valamit arra, is választ kapok, nekem 4 év után sikerült szépen le adni onnan, ahol eddig nem sikerült, a te segítségeddel, és ezért örök hálás vagyok, csak meg jegyzem 7 cm hasból, <3 Köszönjük, hogy vagy nekünk!

Marcsi Schimmer Zambóné Én nagyon szeretem a vidámságod,imádom a gyakorlataid,nagyon nagy erőt adsz az energiáddal ami belőled áramlik,és azzal hogy mindig mosolyogsz így tudom hogy képes vagyok rá én is hogy elérjem a súlyt amit szeretnék. Köszönöm Neked

Katalin Kocsor Imádom végig nézni és csinálni a gyakorlataid. Lehet, hogy nem vagyok sovány lány, sőt testépítek emellett, de nagyon sok erőt adsz minden videóddal ahhoz, hogy folytassam azt, amit elkezdtem! Szinte minden edzésemet veled kezdem! Kell a pörgésed, a humoros előadásmódod, ezek nélkül meg se tudnám csinálni a gyakorlatokat! Egyszerűen imádom amit és ahogy csinálsz! Köszönöm, hogy általad kitartóbbá váltam!!!!

Dóra Mónika Sziasztok!Én csak saját véleményem tudom elmondani rólad!Nekem nagyon tetszik ez az egész amit csinálsz és az ,h ennyire nyitott vagy az emberek felé!A tornáidat elég hatásosnak találom az étrend pedig én úgy gondolom számomra elég hatásos és könnyen beszerezhető dolgokat tartalmaz! :)Az oldaladon található bejegyzésekben az is tetszik, hogy érdeklődsz az felől, hogy milyen témák érdekelnek minket vagy mi az, amiben esetleg még tudnál segíteni. Azt is nagyon szimpatikus benned vagy ebben az oldalban, hogy bárki kérdez, mindig válaszolsz a kérdésekre úgy, hogy én összességében nagyon örülök annak, hogy rád találtam!!! UI: Már nagyon várom a személyes találkozást!

Ildikó Soós Szerintem karizmatikus személyiség vagy (és itt nem csak a karizmaidra gondolok :D) , magával tudod ragadni az embereket, tudod őket lelkesíteni, bátorítani

Rácz Erika Amikor Rád találtam a közösségi oldalon, az első videó lenézése után azt kérdeztem magamtól, hogy tényleg létezik ez az életvidám, mosolygós, bolondos lány, akinek ellenérték nélkül fontos mások egészsége, vitalitása és önzetlenül segít másokon??? Rögtön rá is írtam, és perceken belül jött is a válasz mintaétrenddel, amely tényleg hatásos. Ezek után megnéztem a kis videókat, sőt odáig merészkedtem, hogy ki is próbáltam. Kemény, de hatásos videók, nem igényel órákat az edzés és mégis van eredmény, látható és érezhető jelek, ott ahol elképzeljük és szeretnénk a változást… Azóta a rabja lettem és már nagyon várom a DVD-t is. És hogy mit jelent azóta számomra az Ironform? Valami új, kemény és hatásos edzést egy szuper edzővel, Veled Palkó Noémi. Jó hangulatot, vidámságot. Minden nap örömet szerez, mert napról napra legyőzhetem önmagam. Erőt ad, kitartást, boldogságot, eredményt, kihívást és sikert. Nekem a mindennapjaim része lett. Nem tudom, hogy lehetne megköszönni, amit adsz nekünk Palkó Noémi , hogy minden nap motiválsz. Köszönöm, hogy vagy és remélem, mihamarább személyesen is megismerhetlek!!!

Nagy Dorina Adrenalin bomba vagy, árad belőled a pozitív életszemlélet, az önzetlen segíteni akarás. Ma már nagyon kevés az ilyen ember! Ha a videòidra edzem jòl indul a napom és ehhez a Te hozzáállásod, szemléleted kell! Egyedi mòdon törtél be ùgymond az egészség életmód piacra, mert nem profit hajhász vagy, látszik te tényleg segíteni akarsz az embereken és ezért leszel nagyon sikeres! Ìgy tovább!
Ui: valahogy gyere el Nyíregyházára is megmozgatni a várost

Rozália Éva Harcsáné Csengeri Szia Noémi!Árad belőled a rengeteg energia. Önzetlenül segítesz annak, aki ő maga is szeretné, hogy segíts neki. Én egy hónapja csatlakoztam, de minden este várom, hogy a gyakorlataidra tornázhassak.48 évesen energetikusabb, erősebb lettem. Ezt csak neked köszönhetem! Kívánom, hogy továbbra is ilyen elszánt és kitartó legyél, megmozgass mindenkit!

Dóra Bajnok Ha nem lennél, akkor ki kellene találni!:) Azt hittem,hogy Te is a “száraz kis edző vagyok, mindenkit lefogyasztok” típus vagy!És annyira jó,hogy ennek pont az ellenkezője!:) De ezeken felül is a nyitottságod,a jókedved, vidámságod és “bolond” éned az,ami szerintem megfogott itt mindenkit, aki Téged követ! Maradj mindig ilyen, tartsd velünk tovább a kapcsolatot és soha ne mosolyogj ennél kevesebbet!:)))

Zsanett Moór A mozgás öröm is tud lenni! Mindenki dönthet, hogy az eddig evéssel, netezéssel eltöltött -én kövér vagyok, de mindenki olyan sovány-életmódot: sok olyan energikus, boldog percre cseréli, Noémivel, ezáltal esélyt ad magának az Egészségre! Így, hogy videókat tölt fel, figyel arra, hogy a gyakorlatokat lásd, jól csináld! Nem monoton, van meglepetés benne. Bátran írhattam Bármikor, mindig biztató választ-támaszt kaptam, amiért hálás vagyok!

Évike Csákányi 20 kg-ot szedtem fel terhességem alatt. Alig 2,5 hónap alatt 17 kg mínuszban vagyok es bar a kg-ok mar nem peregnek, de a cm-ek annál jobban! Sokat köszönhetek az étrendednek es a vidám bolondos edzésnek, mert így könnyebben állok neki egy húzós éjjel után is! Nem érzem szenvedésnek es ez tok jó! Mikor mar azt hiszem, nem megy tovább írok neked es TE újra es újra hajtasz hogy ne hagyjam abba! Mert azt is. Megtehetjük, hogy kapcsolatot tartunk veled! Ami nagyon-nagyon fontos szerintem!!! Most 53 kg-osan boldogan es büszkén tolom a kislányom az úton dicsértek közepette, hogy milyen jól nézek ki es elismerés, hogy tudom csinálni! Erre mindig azt mondom, hogy van, aki motiváljon es lelket ontson belem, azaz Te! A párom is nagyon elégedett es persze Én is! Koszi hogy jöttél es vitted a kilóim a süllyesztőbe!! Így tovább!

Anita Czöndör Sokat olvasok a témában neten és nyomtatott sajtóban, de általad vált világossá a mozgással és az étkezéssel (mikor? mit? hogyan?) kapcsolatos sok kérdés. Ennyire összeszedett és lényegre törő válaszokat nem kaptam. ….és ennyi biztatást sem! Nekem sokat segítettél! Nincsenek hamis illúziók… köszönöm

Annamária Berényi Kedves Noémi! Egy ismerősöm osztotta meg az egyik edzésedet, így “találkoztam” Veled! Bár én elsősorban a futás szerelmese vagyok, talán emiatt is inkább picit szálkás, de a fenék formáló videódba beleszerettem. A hasizom erősítő köredzéseid is fantasztikusak, ez idáig is rendszeresen végeztem kifejezett “has” edzéseket, most már a Te gyakorlatsoraid is fő helyen a repertoárban! Az pedig, hogy lényegében anyagi ellenszolgáltatás nélkül adsz étkezési és edzéstippeket az embereknek manapság nagyon ritka! Ezúton is köszönöm a sok hasznos gyakorlatot és kívánok a továbbiakban is energiát és derűt, megfelelő hátteret a “küldetésedhez”!

Anita Pomajova Szia, Palkó Noémi, én úgy tálaltam rád hogy a barátnőm megosztotta a videóidat itt a fb-n. Nagyon tetszik, hogy másképp csinálod, és máskepp motiválod az embereket mind a többiek. A legjobban a jó kedved motivál mindig és az, hogy magával tudod ragadni az embert. Es amikor az ember tornázik es jól érzi magát… megszűnik a körülötte levű világ. És ezt nagyon közsönöm, csak így tovább.

Vivi Koncseg En ezt inam: A személyiséged magával ragadó, önzetlen vagy, ugyanakkor öntudatos, tudod, mit mikor kell meglépni. A segítséged sokunknak erőt adott egy új kezdethez, ahhoz, ami nem ér véget egy 90 napos diétával. Változtál es változtatsz. Köszönöm mindenki nevében. !

Zsuzsanna Székely Megnézem egy videódat, akkor még kacarászok rajta, leírom kiscetlire, akkor már eszembe jut, hogy “aham….”, aztán megcsinálom, majd beledöglök, mert szeretnék megfelelni az elvárásaidnak, mellette ha lehet pàr kiló zsírt izomra cserélni, és utána szívből jövően nevetek, hogy “megcsináltam”, de a lényeg, hogy MIATTAD nem adtam fel, MIATTAD csinálom tovább, akkor is ha fáj, akkor is ha néha nehéz.

Babuka Babuka Te egy CSODA vagy!!! Jókedvű, energikus, motiváló, önzetlen, segítőkész, céltudatos! Szeretem, amit képviselsz, ahogy a célhoz hozzáállsz. Jó, amit csinálsz!!! Köszönjük!

Boros Enikő Nem elég, hogy sportos, meg gyönyörű is! Mar-mar türelmetlenül, izgatottan kattintok az oldalara, hogy mi a legújabb video. Ott tényleg érdemes követni! Mindig mosolyogva, elvezettel csinálja, es engem is mindig megnevettet. Nagyon örültem, mikor láttam, hogy a közelembe is, Miskolcra is jönni fog, mert erre mar csak nagyon ritkán jutnak el a jó dolgok. De ez alól Ő kivétel, ezt is elintézte. Mar alig varom, hogy találkozzunk.

Székely Mercédesz Mercy Energikus vidám és bizony megmondja a tutit, én 2 hónap alatt mínusz 5 kg-tol szabadultam meg, csupán azzal, hogy nem zabálok, hanem tisztán étkezem Köszönöm Noémi és persze a mozgás. Gyeden lévő anyuci vagyok, bevonom a kilenc hónapos pöttöm lányomat is, és imádja, így rávezetem már most öt is arra, hogy a mozgás öröm, egy szó, mint száz, köszönöm Noémi