Drága Életmódváltóm! 

  • Egy újabb kis kedvességgel készültem neked. Szeretném, ha az idei évben megvalósítanád mindazt, amit célul tűztél ki magadnak. Abban hiszek, hogy ha valamit leírunk, akkor az meg is valósul. Foghatjuk a karmára, a vonzás törvényére vagy pusztán az akaratunk erősségére, de működik. Így szeretném, ha te is beszállnál a buliba.
  • Elkészítettem egy olyan tervezőt, mely megkönnyíti a folyamatot, segít és támogat téged abban, hogy elérd az álmod. Ebben vezetheted az edzéseid, kapsz segítséget az étrended megtervezéséhez és egy csomó plusz apróságot, amire eddig lehet nem is nagyon figyeltél. A cikk végén találod a PDF linket, amin keresztül le tudod tölteni magadnak ingyenesen. Nyomtasd ki otthon, A4-es méretbe szerkesztettem, hogy legyen helyed bele bőven írni. Össze tudod hangolni a saját naptáraddal és át is emelhetsz bele motivációs szövegeket.
  • A tervezőhöz gyártok folyamatosan plusz lapokat, melyeket le tudsz majd tölteni. Ezeken a lapokon lesznek receptek, plusz étrendek és sok sok trendi, szezont követő apróság.

 

Használd nagy szeretettel, Puszi: Noémi <3

 

Életmódváltó Tervezőm

Életmódváltó Tervező Ingyenes Letöltése